INNOVATIEVE AFWERKINGSMOGELIJKHEDEN

geef uw gevel een iconische touch

Een standaard aanpak kennen wij niet. Elk bouwproject wordt 100% op maat uitgewerkt met hoogwaardige gevelmaterialen. En daar stoppen we niet. Innovatieve technieken maken karaktervolle afwerkingen en structuren mogelijk. Het resultaat zijn uitzonderlijke realisaties, ware hoogstandjes in design.

Goed design is niet het toevoegen van een detail, maar het weglaten ervan. Door onzichtbare bevestigingen ogen onze gevels strak en puur.

Voor montage van onze metalen gevelcassettes gebruiken we een gesofisticeerd clipsysteem. Daarmee zijn de cassettes op elk moment individueel uitneembaar. Bovendien kunnen we de gevelplaten hiermee spannings- en trillingvrij monteren.

Voor creatieve gevels in glas, keramiek, vezelcement, HPL (high pressure laminate) of solid surface kiezen we resoluut voor een lichte, stevige en duurzame aluminium draagstructuur.

Beide systemen bieden perfecte geveloplossingen voor nieuwbouw en renovatie, zonder aanpassing van bestaande structuren.

UZA Edegem

COMBINATIEGEVELS

Verschillende soorten gevelbekleding die samen één geheel vormen. Het kan. De combinatie van materialen leidt tot een gevel met een unieke textuur, kleur en vorm. Een belangrijk voordeel is duurzaamheid. Door verschillende materialen te combineren, kan een gevel gecreëerd worden die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en minder snel beschadigd kan worden. Dit maakt de gevel onderhoudsarm en kosteneffectief op lange termijn.

3D Gevormd

3D GEVORMDE GEVELS

Niet alleen hyper strak in is. Ook glooiingen en organische vormen winnen aan terrein. Die zijn perfect realiseerbaar in solid surface plaatmateriaal. Door thermoformatie creëren we de gewenste look.

Digitaal gezeefdrukt glas

DIGITAAL GEZEEFDRUKT GLAS

Met deze technologie kunnen gedetailleerde afbeeldingen en patronen worden afgedrukt op verschillende soorten glas. Een toepassing die we veel gebruiken om gevel en wanden een unieke en moderne uitstraling te geven. Esthetisch aantrekkelijk en gemakkelijk te onderhouden.

Zonnewering

GEINTEGREERDE ZONNEWERING

Uw gevels, dat zijn niet alleen muren. Geïntegreerde zonnewering is een slimme oplossing om de hitte en het felle zonlicht buiten te houden. Het is een elegante en efficiente manier om te temperatuur in het gebouw te reguleren en het energieverbruik te verminderen. Door de zonnewering te integreren in de gevel of het raam, wordt de esthetiek van het gebouw niet aangetast.

LED geïntegreerde technologie

LED-GEINTEGREERDE TECHNOLOGIE

Vergeet opbouw buitenverlichting. Strategisch geïntegreerde led-technologie zet de esthetische kracht van uw gevelcassettes - letterlijk - in de spotlights. Vormen, texturen, kleuren en karakter van uw op maat ontwikkelde gevelsysteem komen nog beter uit.

Scherpkantige gevelcassettes

SCHERPKANTIGE GEVELCASSETTES

Strak, strakker, strakst. Scherpkantige gevelcassettes worden gekenmerkt door hun strakke lijnen en scherpe hoeken. Ze bieden zowel esthetische als functionele voordelen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor moderne architectuur.

Gevelbekleding met BIPV panelen, toepassing om energie op te wekken met uw bouwmaterialen

BIPV

BIPV- panelen zijn een inovatieve vorm van zonnepanelen die naadloos geïntegreerd worden in de gebouwde omgeving. In tegenstelling tot traditionele zonnepanelen die op daken of structuren worden geplaatst, worden BIPV-panelen geïntegreerd in de gevel van een gebouw. Het zijn dus niet alleen energieopwekkers, maar ze vervullen dus ook de functie van bouwmateriaal, waardoor ze esthetisch aantrekkelijk en veelzijdig zijn. (verdienmodel)

Geperforeerd

GEPERFOREERDE GEVELCASSETTES

Een standaard perforatie, een afbeelding-perforatie of een laser gesneden oplossing? We cover it. Onze moderne laser- en stanstechnologie transformeren eenvoudige strakke gevelcassettes tot ware kunt. Op maat ontworpen perforaties geven uw gevel een uitgesproken persoonlijk karakter.

contacteer ons team

hoe kunnen wij u helpen