INNOVATIEVE AFWERKINGSMOGELIJKHEDEN

geef uw gevel een iconische touch

Een standaard aanpak kennen wij niet. Elk bouwproject wordt 100% op maat uitgewerkt met hoogwaardige gevelmaterialen. En daar stoppen we niet. Innovatieve technieken maken karaktervolle afwerkingen en structuren mogelijk. Het resultaat zijn uitzonderlijke realisaties, ware hoogstandjes in design.

Goed design is niet het toevoegen van een detail, maar het weglaten ervan. Door onzichtbare bevestigingen ogen onze gevels strak en puur.

Voor montage van onze metalen gevelcassettes gebruiken we een gesofisticeerd clipsysteem. Daarmee zijn de cassettes op elk moment individueel uitneembaar. Bovendien kunnen we de gevelplaten hiermee spannings- en trillingvrij monteren.

Voor creatieve gevels in glas, keramiek, vezelcement, HPL (high pressure laminate) of solid surface kiezen we resoluut voor een lichte, stevige en duurzame aluminium draagstructuur.

Beide systemen bieden perfecte geveloplossingen voor nieuwbouw en renovatie, zonder aanpassing van bestaande structuren.

UZA Edegem

COMBINATIEGEVELS

Complex samengestelde gevels worden door onze inhouse expertise heel wat minder complex. Metalen gevelcassettes gecombineerd met keramische groottegels en ingebouwde leds en zonnewering: wij nemen alle technische en logistieke details enthousiast in handen.

3D Gevormd

3D GEVORMDE GEVELS

Niet alleen hyper strak is in. Ook glooiingen en organische vormen winnen aan terrein. Die zijn perfect realiseerbaar in solid surface plaatmateriaal. Na een 3D-thermoformatie worden de panelen helemaal op maat uitgefreesd. Als het budget het toe laat, kunnen we daarin ver gaan. Heel ver.

Digitaal gezeefdrukt glas

DIGITAAL GEZEEFDRUKT GLAS

Helemaal uw persoonlijke handtekening zetten op uw gevel? Creëer sprekende geveloppervlakken door de combo van geëmailleerd glas met een unieke print. Zelfs dubbelzijdige prints zijn mogelijk voor nog meer diversiteit.

Zonnewering

GEINTEGREERDE ZONNEWERING

Uw gevels, dat zijn niet alleen muren. Wij gaan ambitieus voor een totaal-look. Ook ramen voorzien we van gesofisticeerde integreerbare zonreguleringssystemen die naadloos passen in uw geveldesign. Laat daglicht en zonne-energie overvloedig binnenstromen, of net niet. Naargelang de weersomstandigheden en situatie stelt u de lichtinval binnen eenvoudig bij.

LED geïntegreerde technologie

LED-GEINTEGREERDE TECHNOLOGIE

Vergeet opbouw buitenverlichting. Strategisch geïntegreerde led-technologie zet de esthetische kracht van uw gevelcassettes - letterlijk - in de spotlights. Vormen, texturen, kleuren en karakter van uw op maat ontwikkelde gevelsysteem komen nog beter uit.

Scherpkantige gevelcassettes

SCHERPKANTIGE GEVELCASSETTES

Strak. Strakker. Strakst. Om in te spelen op de almaar stijgende vraag ontwikkelde we een nieuw model van gevelcassette met scherpkantige hoeken. Die super strakke uitvoering met onbeperkte kleurafwerkingen geeft ieder project een eigen identiteit. Data en tekeningen zijn beschikbaar in de downloads met productinformatie of op aanvraag.

Geperforeerd

GEPERFOREERDE GEVELCASSETTES

Een standaard perforatie, een afbeelding-perforatie of een lasergesneden oplossing? We cover it. Moderne laser- en stanstechnologie transformeren eenvoudige strakke gevelcassettes tot kunst. Op maat ontworpen perforaties geven uw gevel een uitgesproken persoonlijk karakter, die de effectieve duurzaamheid van het materiaal volledig intact laat.

contacteer ons team

hoe kunnen wij u helpen