functionaliteiten

groots in design,
groots in functionaliteit

INNOVATIE ACHTER DE FACADE

Knap, intelligent, en efficiënt. Het is geen onmogelijke combinatie voor ons. Integendeel. De werkelijke kracht van onze gevelsystemen komt van binnenuit. Achter de façade zorgen innovatieve technieken en technologie voor een maximale binnenbeleving.

Brussel - Baden Wurttemberg
Antwerpen - Vaccinopolis

voordelen

Limeparts - Drooghmans

IMMENSE ISOLATIEKRACHT

Geventileerde gevelsystemen hebben een immense isolatiekracht die de huidige regularisatienormen zelfs ruimschoots overtreffen. Zowel qua geluid als temperatuur. Dat maakt deze innovatieve techniek bijzonder geschikt voor energiezuinige nieuwbouw en renovaties en zelfs passiefbouw. In de winter houdt het systeem de warmte efficiënt vast. In de zomer zorgt de geventileerde gevel voor de nodige verfrissing.

afwatering

VOCHT- EN VUILBESTENDIG

Vocht en vuil maken geen kans op de gevels door een onzichtbaar geïntegreerde waterafvoer. Die werkt hyper efficiënt, want regenbestendig volgens DIN-norm 4108-3. Alle regen en vocht worden namelijk vlak achter de gevel afgevoerd. Daardoor raakt de façade amper vervuild, wat ook de weercondities zijn. Een onzichtbaar geïntegreerde waterafvoer beschermt de gevel efficiënt tegen vocht en vuil.

studiopsg

BRANDWEREND

Ook op het vlak van brandveiligheid scoren onze geventileerde gevelsystemen. De onzichtbare bevestigingssystemen worden namelijk helemaal op maat uitgewerkt in functie van specifieke isolatiematerialen. Afhankelijk van de toepassing reiken wij u systemen aan van brandklasse B-s1, d0 tot klasse A1.

contacteer ons team

hoe kunnen wij u helpen