nl | fr | en
Facebook Linkedin Pintrest Instagram

Esthetische afwerking van uw gevel

Voor elk project maakt Limeparts-Drooghmans een voorstel op maat. Niet alleen omwille van het grote aanbod aan materialen, maar ook door de verschillende kleuren, combinatiemogelijkheden en afwerkingen. Dankzij onze focus op kwaliteit kan u bovendien steeds rekenen op een hoogwaardig afgewerkte gevel.

Geperforeerde cassettes

Eenvoudige strakke cassettegevels in aluminium of staal kunnen dankzij moderne laser- en stanstechnologie omgevormd worden tot hoogstandjes in design. Diverse perforatiemogelijkheden geven elke gevel een uitgesproken en gepersonaliseerd karakter zonder de effectieve duurzaamheid van het materiaal uit het oog te verliezen.

Geperforeerde cassettes

Scherpkantige cassettes

Om in te spelen op de stijgende vraag naar nog strakkere gevelcassettes ontwikkelde we een variant met scherpkantige hoeken. De strakke uitvoering, in combinatie met een onbeperkte esthetische kleurafwerking, geeft ieder project zijn eigen identiteit. Data en tekeningen zijn beschikbaar in de downloads met productinformatiedata of op aanvraag

Scherpkantige cassettes

LED-geïntegreerde technologie

Zet uw gevel in de kijker en creëer een uniek karakter dankzij de integratie van led-technologie in uw cassettegevel.

Led-geïntegreerde zonnetechnologie

Geïntegreerde zonnewering

Ook voor geïntegreerde zonreguleringssystemen is Limeparts-Drooghmans uw aangewezen partner. Hierdoor kan u fysische verschijnselen zoals lichtinvloed eenvoudig bijstellen of weren.

Geïntegreerde zonnewering

AluX by Limeparts

Ga voor grenzeloze ontwerpvrijheid zonder enige toegeving op vlak van vormgeving of kleur. Het AluX by Limeparts-Drooghmans-gamma is een robuuste geveloplossing die bestaat uit zes types van profielen in aluminium die u naar wens horizontaal en verticaal combineert. Strak, minimalistisch of juist heel expressief? Repetitief of uit de losse pols? Uw inspiratie geeft elk ontwerp een uniek karakter.

De extrusieprofielen zijn makkelijk te plaatsen en vragen een minimum aan studiewerk. Met andere woorden: AluX is dé budgetbewuste en creatieve keuze voor elke gevel, klein en groot. Bovendien beperkt u ook de milieu-impact van uw ontwerp. Limeparts-Drooghmans vervaardigt de profielen uit gerecycleerd aluminium met even hoogwaardige eigenschappen als de primaire variant. Daardoor is AluX de ideale keuze voor het behalen van bepaalde duurzaamheidsstandaarden (bv. volgens BREEAM). En dat zonder in te boeten aan constructieve en esthetische kwaliteit!

Alux

Hoogglans plafondsystemen

Het cassettesysteem kan ook op plafonds geïnstalleerd worden waar het in een hoogglansuitvoering optimaal gebruik maakt van de lichtinval. Zo creëert het optisch een grotere en lichtere ruimte.

Hoogglans plafondsystemen

Digitaal gezeefdrukt glas

Geef uw gebouw een uniek karakter door geëmailleerd glas te combineren met een unieke print. Dubbelzijdige print is mogelijk voor nog meer diversiteit in uw gevel.

Digitaal gezeefdrukt glas

3D gevormde gevels

Glooiingen en organische vormen zijn perfect te realiseren in solid surface plaatmateriaal. De panelen worden eerst 3D-gethermoformeerd en vervolgens op maat uitgefreesd. Als het budget het toelaat, zijn ook complexe vormen mogelijk die je in andere materialen niet kan creëren.

3D gevormde gevels

Combinatiegevels

Dankzij de fusie van Limeparts en Drooghmans worden complex samengestelde gevels minder complex. U kunt terecht bij één aanspreekpunt dat voor u alle technische en logistieke details in handen neemt.

Combinatiegevels

Projecttegels

Maatwerk stopt niet bij de uitvoering. We gaan verder en kunnen unieke vormen en geometrieën aanbieden om uw project nog exclusiever te maken.

Projecttegels

Mag uw gevel dat tikkeltje méér uitstralen? Bij Limeparts-Drooghmans vindt u een ruime keuze aan esthetische afwerkingen. We helpen u graag verder.

Realisaties

Meer realisaties >