nl | fr | en
Facebook Linkedin Pintrest Instagram

Specialist geventileerde gevelsystemen

Door het samenbrengen van hun jarenlange ervaring is Limeparts-Drooghmans de meest complete aanbieder van high-end geventileerde gevelsystemen in de Benelux geworden. Als vast aanspreekpunt ontzorgen wij u met een totaaloplossing op maat van uw project, met respect voor de kwaliteit van het geleverde product én de beste service. Van productie, engineering, montage tot assemblage, we nemen elk project van A tot Z in handen

Limeparts werd opgericht in 1989 als metaalverwerkend bedrijf dat naast een one-stop-shop voor plaatbewerking en projectomkastingen ook fabrikant was van stalen en aluminium gevelbekledingen. Later werd het aanbod uitgebreid met zink, aluzinc, inox, cortenstaal en composietcassettes. Limeparts groeide uit tot een expert in geventileerde gevelsystemen uit metaal.

Drooghmans, een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in de bouw, was een gevestigde waarde in decoratieve geventileerde gevelbekleding. De partner bij uitstek voor geventileerde gevels vervaardigd uit solid surface, glas, terracotta, keramische toepassingen en volkern- en vezelcementpanelen.

Sinds juni 2018 bundelen beide hun krachten en expertise in geventileerde gevelbekleding en maken ze deel uit van de groep Vaessen Industries.

voor elk gevelontwerp een oplossing

Welke gevelbekleding u ook voor ogen heeft, bij Limeparts-Drooghmans mag u rekenen op oneindige diversiteit. Met een brede waaier aan gevelmaterialen, elk met zijn specifieke eigenschappen en esthetische toepassingsmogelijkheden, weten we flexibel in te spelen op elke vraag of trend. Denk maar aan combinatiegevels, waarbij het samenbrengen van meerdere gevelsystemen een uniek karakter verlenen aan uw gebouw.

Of het nu een gebouw is van 250m² of 5000m², u de volledige gevel of slechts enkele blikvangers wil bekleden, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ongeacht de aard van het project, we dragen maatwerk en kwaliteit steeds hoog in het vaandel. Uiteraard steeds op maat van uw wensen en eisen.

Spelen met kleur, materiaal en vorm? Het kan allemaal met ons ruim aanbod aan gevelbekleding.  Zo bieden we architecten voor elk project een onbeperkte ontwerpvrijheid.

Limeparts-Drooghmans staat u altijd bij met professioneel advies en denkt graag van in de beginfase met u mee. Zeker voor gebouwen en gevels met een bepaalde complexiteit of geometrie. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebogen elementen in de gevel verwerken. En garanderen we dat uw gebouw de uitstraling krijgt die u wil.

Onze hoogwaardige detailafwerking geeft elke gevel een uniek en persoonlijk karakter.

Versteviging marktpositie binnen gevelsystemen

Limeparts-Drooghmans zet maximaal in op duurzaamheid, zowel op het vlak van technieken en productie, als in het aanbod en kwalitatieve materialen. Daarvan getuigen ons milieumanagementsysteem en kwaliteitscertificaten. Ook voor onze klanten streven we steeds naar de beste kwaliteit. Daarom investeren we in innovaties op het gebied van thermische onderbrekingen, isolatie en brandveiligheid.

Met een brede waaier aan gevelsystemen is Limeparts-Drooghmans de meest complete aanbieder. Een positie waarop we trots zijn, en die we willen verstevigen. Daarom stroomlijnen we onze productie in een one-stop-shop voor bouwheren, bouwpromotoren en andere klanten.

Bent u op zoek naar een geschikt materiaal om uw gevel te bekleden? Heeft u vragen over ons aanbod? Wij helpen u graag verder.