nl | fr | en
Facebook Linkedin Pintrest Instagram

Plaatbewerking

Sinds 1989 heeft Limeparts-Drooghmans een stevige reputatie opgebouwd als metaalverwerkend bedrijf. Wij zijn de ideale partner als toeleverancier van enkelvoudige en samengestelde plaatwerkproducten in binnen- en buitenland. De focus op kwaliteit is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Getuige hiervan zijn de diverse intern vastgelegde procedures en de behaalde ISO-, Qualicoat- en Qualisteel-certificaten. Onze kwaliteitszorg is uw garantie voor een duurzame samenwerking.

In het proces van plaatbewerking speelt onze engineeringafdeling een cruciale rol. De niet te evenaren knowhow van deze afdeling wordt aangewend bij de ontwikkeling en in de samenwerking met industriële vormgevers. Door hun bedrevenheid in zowel 3D-paketten (Solid Works) als 2D-paketten (Autocad) en mede dankzij hun input en kennis is Limeparts-Drooghmans een betrouwbare en solide partner in metaalverwerking, van concept tot hoogwaardig afgewerkt eindproduct.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen inzake plaatbewerking of metaalverwerking? Contacteer dan één van onze medewerkers.