nl | fr | en
Facebook Linkedin Pintrest Instagram

Projectomkastingen

Esthetische bekleding voor technieken en bouwelementen

De projectomkastingen van Limeparts-Drooghmans vormen het ideale hulpmiddel om tot een strak en uniform projectinterieur te komen. Met dit modulaire systeem kunnen de meest diverse verwarmings-, koelings-, en verluchtingssystemen of andere bouwkundige elementen op esthetisch verantwoorde wijze bekleed worden. De omkasting is steeds op maat gemaakt, in overleg met de architect en de bouwheer.

Vulplaten en panelen

De omkastingen zijn opgebouwd uit twee delen: een solide draagconstructie van vulplaten als basis met hierop vierzijdig dubbel geplooide afneembare voor- en/of bovenpanelen. Voor de ophanging heeft u de keuze tussen zwevend of met afsteuning op de vloer.

Roosters en perforaties

Uitblaasroosters of perforaties in de voor- of bovenzijde van de bekleding? Limeparts-Drooghmans garandeert een perfecte werking van alle warmteafgiftesystemen. Voor de aanzuigzijde heeft u twee opties: ofwel blijft de bekleding open, ofwel kiest u voor een rooster of perforaties.

Integratie van nutsleidingen

Met de projectomkastingen van Limeparts-Drooghmans bekleedt u niet alleen warmteafgiftesystemen, borstweringen en bouwelementen. Ook alle kabelgoten en nutsvoorzieningen krijgen een discrete en uiterst functionele plek in de omkasting.

Gebruikscomfort

Dankzij de eenvoudige opbouw verloopt de montage vliegensvlug en blijven leidingen altijd vlot toegankelijk voor onderhoud. De horizontale en verticale panelen zijn zonder gereedschap eenvoudig te demonteren.

Realisaties

Meer realisaties >