header.jpg

INDUSTRIËLE PLAATBEWERKING

Alle innovatieve metaalverwerkende technieken in-house.

DECOILING & CUTTING

Duurzaamheid start met een optimale maatbepaling. Onze geavanceerde decoiler rolt snel en flexibel alle stalen, aluminium en andere metalen rollen af. Die snijden we vervolgens efficiënt op maat. Zo beperken we het afvalpercentage tot een absoluut minimum, in grote én kleine(re) series.

decoiling & cutting

PUNCHING

Moderne volautomatische ponsmachines geven verder vorm aan de gesneden platen en staan mee borg voor de effectiviteit van het product. Dat doen we met de nodige kwaliteitscontroles.

punching

PRESSING

Een mogelijk alternatief voor punching zijn persbewerkingen. Daarvoor zetten we diverse coil perslijnen in, al dan niet gekoppeld aan een profileerlijn. Welke techniek inzetten voor uw specifieke product? Onze engineering adviseert u de meest efficiënte productiemethode.

pressing

MILLING

Onze volautomatische grootbed composietfreesmachine snijdt producten uit op grootformaat, tot afmetingen van 6 meter op 1,8 meter. De platen krijgen ook een V-groef om ze manueel te kunnen buigen.

milling

FOLDING

Volgende stop in de finale afwerking: onze volautomatische plooibanken. Die brengen de platen in een specifieke vorm. Ook in deze fase voeren wij automatisch en zonder compromis kwaliteitscontroles uit.

folding

WELDING

Gesofisticeerde TIG- en MIG-lasapparaten verfijnen en verstevigen de metalen producten waar nodig. Dit is de basis voor een onberispelijke oppervlaktekwaliteit. Bij grote volumes zetten we onze lasrobot in.

welding

COATING

Tijd voor de finishing touch. Zelfs het poederlakken van de platen houden we inhouse met een volautomatische poedercoatinginstallatie. Onze Qualicoat- en Qualisteel-certificaten garanderen daarbij duurzame kwaliteit, zowel voor aluminium als voor staal.

coating

UV INKTJET PRINTING

Is een strakke, kwalitatieve personalisatie nodig? Vergeet labels en stickers. Met onze UV Inkjet printen we moeiteloos logo’s, productcodes en diverse teksten op het plaatmateriaal. Afhankelijk van aantallen en specifieke geometrie is deze kwalitatieve techniek zelfs financieel interessanter.

uv inkt jet

contacteer ons team

hoe kunnen wij u helpen