INNOVATIEVE TECHNIEKEN

plaatbewerking in eigen atelier

Alles begon voor ons met metaal. Daarin bouwden we een ijzersterke reputatie op. Wij weten wat er nodig is in een hoogperformante productieomgeving. En daar zetten we onze hele expertise op in. Met onze innovatieve technieken in plaatbewerking maken we industriële machineparken in binnen- en buitenland functioneler, efficiënter, veiliger en duurzamer.

ontdek onze mogelijkheden en machines
decoiling & cutting

DECOILING & CUTTING

decoiling & cutting
punching

PUNCHING

punching
pressing

PRESSING

pressing
milling

MILLING

milling
folding

FOLDING

folding
welding

WELDING

welding
coating

COATING

coating
uv inktjet printing

UV INKTJET PRINTING

uv inkt jet

VAN ENGINEERING TOT AFGEWERKT PRODUCT

samenwerking versnelt innovatie

Lasser

Ook in onze samenwerkingen gaan wij voor duurzaamheid. Of het nu gaat om enkelvoudige of (complex) samengestelde plaatwerkproducten, elk succesvol project start met een voorstudie in onze afdeling engineering. Onze niet te evenaren knowhow en bedrevenheid in 3D- en 2D-pakketten in plaatbewerking (HiCAD, Solid Works, Autocad en Revit) is een cruciale asset. In nauwe samenwerking met industriële vormgevers ontwikkelen we daardoor de meest efficiënte en solide oplossing voor elk project, inclusief een complete kwaliteitszorg en in functie van strakke timings en budgetten. Onze focus ligt daarbij altijd op kwaliteit. Getuige daarvan zijn de diverse intern vastgelegde procedures en de behaalde ISO-, Qualicoat-, Qualisteel- en ATG-certificaten.

van ontwerp tot installatie

Een unieke future-proof constructie ontwerpen die meer dan voldoet aan de strengste bouwnormen en perfect uitvoerbaar is binnen het vooropgestelde bouwbudget en de bouwplanning? Laat u vakkundig begeleiden tijdens het hele ontwerp- en constructieproces!

Onze vakmensen adviseren, calculeren, produceren en monteren alsof het voor henzelf is.

contacteer ons team

hoe kunnen wij u helpen