meer dan 45 jaar expertise

over ons

Benieuwd wat u achter onze façade vindt? Om te starten al meer dan 45 jaar expertise in metaalverwerking. Alles begon met industriële plaatbewerkingen en projectomkastingen in staal en aluminium. Dat doen we nog steeds als de beste. Maar door constante investeringen en innovaties in technologie en technieken kwamen daar hoogstaande ferro- en non-ferrogevelmaterialen bij: zink, aluzink, inox, cortenstaal, composietcassettes, glas, solid surface, terracotta, keramiek, volkern- en vezelcement. Daarmee beschikken we over een sterk materiaalaanbod dat een wereld aan designmogelijkheden biedt.

Koen_en_Sven

complete end-to-end service

Wij maken geen compromissen. Vanuit een stabiele familiale structuur zetten we resoluut in op hoogwaardige kwaliteit en minutieus maatwerk. En daarin gaan we ver. Want intussen zijn we niet alleen ijzersterk in metaalproductie. Onze inhouse expertise garandeert een complete end-to-end service. Knappe koppen en pure vakmannen staan u tijdens het hele realisatieproces bij: van concept, ontwerp, engineering en calculatie tot assemblage en montage.

over ons
over ons

ambitieuze partner in architectuur en industrie

Die end-to-end expertise maakt ons dé referentie voor ambitieuze partners in architectuur en industrie in de Benelux. Iconische bouwprojecten realiseren met innovatieve geventileerde gevelsystemen? Efficiënte productomkastingen voor de industrie? We’ll cover it. Waar anderen stoppen, gaan wij gedreven verder. Complexe constructies zijn voor ons een uitdaging die we enthousiast aangaan. Samen hertekenen we woon- en werkomgevingen met uitzonderlijke en duurzame realisaties waar we fier op zijn.

Productie
CPI

contacteer ons team

hoe kunnen wij u helpen